Foto huurwoning te huur in Blaricum - Eemnesserweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Blaricum - Eemnesserweg

Per direct beschikbaar

€ 3.350 p/m

130m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gelegen in een van de meest gewilde gebieden dicht bij het centrum van Blaricum. Een goed onderhouden, halfvrijstaand huis met 4 slaapkamers midden in het oude dorp Blaricum op loopafstand van diverse restaurants, supermarkt en andere voorzieningen, terwijl Laren met zijn gezellige centrum en de snelwegen A1 en A27 gemakkelijk te bereiken zijn. Parkeergelegenheid is eenvoudig op de oprit op eigen terrein.

Begane grond: hal met trap, toilet, toegang tot de kelder. Woon-/eetkamer en suite met origineel glas-in-lood, een sfeervolle open haard en visgraat parketvloer. Uitgebreide ruime keuken met diverse (inbouw)apparatuur en toegang tot de achtertuin met voldoende privacy, een stenen berging en een praktische achteringang langs de uitgebreide keuken.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van verschillende afmetingen waarvan de twee ruimste kamers (originele) inbouwkasten hebben. Badkamer met dubbele wastafel, toilet, bad en aparte douche.

Zolderverdieping: vierde slaapkamer en ruime overloop, te bereiken via een vaste trap. Centrale verwarmingsruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Neem contact op met ons kantoor voor de voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op dit pand.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.350 per maand

Oppervlakte

130m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Eemnesserweg
  • 1261HG
  • Blaricum

Vergelijkbaar aanbod