Foto huurwoning te huur in Bloemendaal - Zocherlaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Bloemendaal - Zocherlaan

Per direct beschikbaar

€ 7.500 p/m

377m²

13 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: BESCHIKBAAR VANAF 1 OKTOBER 2024 TOT 31 MAART 2025

Toplocatie Bloemendaal: volledig gemeubileerde en gerenoveerde stadsvilla met 7 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en tuin. Met een prachtig, vrij uitzicht, grenst deze stadsvilla letterlijk aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De ruime villa heeft een woonoppervlakte van ca. 377 m2 en maakt deel uit van het project Carré van Bloemendaal, een van de meest bijzondere monumenten in Nederland. De villa is in 1849 gebouwd en in 2018 is de buitenkant gerestaureerd met behoud van het authentieke uiterlijk. In 2019 is de villa intern volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een unieke uitstraling, sfeer en optimaal gebruik van de ruimte.

De villa heeft een woonkamer, keuken met eetkamer, zitkamer/bibliotheek, tv/speelkamer, 7 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer en inloopkast, een werkkamer, een multifunctionele zolderkamer, was-/stookruimte, een tweede badkamer en 3 aparte toiletten. De stadsvilla heeft een privétuin met berging en 2 parkeerplaatsen met oplaadpunt. Gelegen in een autovrije woonwijk aan de rand van De Kennemerduinen. Huurprijs € 7.500,00 excl. Kosten. Geen deelname van studenten of woningdelers toegestaan.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 7.500 per maand

Oppervlakte

377m²

Aantal kamers

13

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zocherlaan
  • 2061DK
  • Bloemendaal

Vergelijkbaar aanbod