Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Capelle aan den IJssel

H Roland Holststraat (2902AE)

Per direct beschikbaar

€ 2.000 p/m

129m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

TE HUUR:
Ruime gemeubileerde eengezinswoning met vijf kamers, gelegen in de gezellige en kindvriendelijke Dichtersbuurt. De woning biedt het beste van twee werelden, met een gunstige ligging naast diverse dagelijkse voorzieningen, waaronder een metrostation, winkelcentrum, scholen, zwembad, fitness en sporthal. Voor uw gemak is er voldoende parkeergelegenheid recht voor de deur. Bovendien is het huis uitgebreid door de garage bij het huis te betrekken. Geniet van een ruime en mooi aangelegde voortuin en achtertuin, waar u kunt ontspannen.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst bevindt zich een hal met meterkast, trap, kelderkast en een gastentoilet met fontein. De woonkamer heeft een open haard en toegang tot de achtertuin. De voormalige garage is geïntegreerd in het huis en biedt een extra leefruimte, ideaal als werkruimte of speelkamer. De halfopen keuken aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is ruim en groen, perfect om van de zon te genieten.

1e verdieping:
Op de overloop is de trap naar de tweede verdieping en heeft u toegang tot alle kamers. Aan de voorkant van het huis is een ruime slaapkamer met inbouwkasten, evenals de badkamer. De badkamer heeft een bad, douche en dubbele wastafel. Aan de achterkant van het huis zijn nog twee slaapkamers.

2e verdieping:
Op zolder bevindt zich een vaste kast en de ruimte voor de wasapparatuur. De slaapkamer op deze verdieping is ruim en heeft een dakkapel aan de achterkant, evenals veel bergruimte en een vaste kast. Ook is er een wastafel in de slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Volledig gemeubileerd;
- Uitstekende locatie;
- Gelegen op een perceel van ca. 200 m².

Huurvoorwaarden:
- Huurtermijn: Minimaal één jaar;
- Huurstart: Eind juni 2024;
- Huurverhoging: de huur wordt jaarlijks verhoogd met een percentage, volgens de bepalingen van het algemene huurcontract voor accommodatie;
- De kosten van gas, water, elektriciteitsverbruik, internet en televisie zijn niet inbegrepen in de huurprijs en moeten rechtstreeks worden geregeld met het nutsbedrijf;
- Borg: in overleg, minimum 1 maand.

Deze informatie is met zorg samengesteld door Kolpa Verhuurservice. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.000 per maand

Oppervlakte

129m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • H Roland Holststraat
  • 2902AE
  • Capelle aan den IJssel

Vergelijkbaar aanbod