Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Capelle aan den IJssel

Grateastraat (2909PE)

Per direct beschikbaar

€ 2.400 p/m

152m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en fantastisch gezinswoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers! Deze woning beschikt ook over een ruime achtertuin aan het water.

De ideale gezinswoning is gelegen in de jonge wijk Fascinatio, naast Rotterdam. Met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en het centrum van Rotterdam op slechts 15 minuten afstand per fiets, auto of metro, is dit een fantastisch gebied om te wonen. Fascinatio is een rustige, groene en kindvriendelijke buurt en is ruim opgezet.

Indeling:
Entree in ruime hal met toegang tot de woonkamer, het eerste zeer ruime toilet en de trap. De zeer ruime en lichte woonkamer is goed uitgerust en heeft een ruim zit- en eetgedeelte. De moderne open keuken is volledig uitgerust en voorzien van een ruim kookeiland. Diverse apparatuur zijn beschikbaar, waaronder een koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser en inductiekookplaat met afzuigkap. Via een schuifdeur is er toegang tot de ruime achtertuin, gelegen aan het water. Dit is een zeer fijne plek om te genieten van de warmere maanden en heerlijk buiten te eten. Er is een kleine berging aanwezig.

1e verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een (slaap)kamer van iets kleinere afmeting. Deze laatste kamer is zeer geschikt als kinderkamer of studeerkamer. De badkamer heeft een ruim ligbad met douche en een wastafel met kast en spiegel.

2e verdieping:
Hier is een vierde ruime kamer, ideaal als slaapkamer en verdeeld in twee delen. Er is ook een inbouwkast voor extra opbergruimte. Vanuit de gang is de tweede badkamer beschikbaar met inloopdouche en wastafel met spiegel.

Opmerkingen:
* De huur is exclusief verwarming, water, elektriciteit, televisie/internet en gemeentelijke belastingen;
* De woning is beschikbaar voor een minimale duur van 12 maanden;
* Gestoffeerde staat, met aanwezigheid van raamdecoratie, verlichting en enkele kasten;
* Energielabel A van toepassing;
* Stads- en vloerverwarming;
* Wasmachine en droger aanwezig;
* De borg staat gelijk aan 1,5 maand huur.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.400 per maand

Oppervlakte

152m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Grateastraat
  • 2909PE
  • Capelle aan den IJssel

Vergelijkbaar aanbod