Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Capelle aan den IJssel

Anna Maria van Cappellenpark (2904VR)

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

147m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een eigentijdse vier-slaapkamerwoning, met een ruimte van 147 vierkante meter, is nu beschikbaar in het rustige Capelle aan den IJssel. De woning is gemeubileerd en dus direct klaar om in te trekken. Het huis biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen, waardoor het zowel handig als vredig gelegen is. De buurt heeft veel te bieden met parken, winkelcentra en andere lokale voorzieningen in de nabijheid.

Begane grond
Bij binnenkomst op Anna Maria van Capellenpark 18 komt u in de gemeubileerde woning. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en wordt gecompleteerd door een moderne open keuken, voorzien van een koelkast, gasfornuis, keramische kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Openslaande deuren leiden naar een charmante buitenruimte, perfect om te ontspannen. Drie serene slaapkamers bieden rustgevende nachtrust, elk met een comfortabel bed en voldoende kastruimte. De royale badkamer, afgewerkt met rustgevende grijze tegels, bevat een bad, douche, dubbele wastafel, spiegel en designradiator. Extra gemakken zijn vloerverwarming en wasapparatuur.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

147m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Anna Maria van Cappellenpark
  • 2904VR
  • Capelle aan den IJssel

Vergelijkbaar aanbod