Foto huurwoning te huur in Delft - Nieuwe Plantage
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Delft - Nieuwe Plantage

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

248m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Op een unieke locatie in Delft, dicht bij het water en omgeven door veel groen, vind je dit karakteristieke, gemeubileerde 9-kamer herenhuis met inpandige berging, luxe badkamer, 7 slaapkamers/kantoren en voortuin met zeer diepe achtertuin. Grenzend aan het historische centrum van Delft, omringd door groen en overal rust. Gelegen langs het Rijn Schiekanaal, op steenworp afstand van alle pracht die deze mooie stad te bieden heeft. Denk aan speciale winkels, musea, cultuur en theater, maar ook diverse restaurants en cafés. Goede verbinding met het nieuwe NS-station, recreatiegebied Delftse Hout en snelwegen. Huurprijs is € 3.250,- per maand exclusief G/W/E/TV en internet. Beschikbaar vanaf 1 januari 2025.

Indeling:
Begane grond: entree via groene voortuin met zitgelegenheid. Toegang tot rustige hal met marmeren vloer. Gastentoilet. Woonkamer en suite met prachtige glas-in-loodramen. Doorgang naar achterkamer met serre. Moderne keuken met alle benodigde apparatuur. Toegang tot zeer ruime achtertuin met achterom.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer/studeerkamer aan de voorzijde. Slaapkamer aan de voorzijde en ruime slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten en balkon. Moderne badkamer met ligbad, wastafel, toilet, handdoekradiator en inloopdouche.

Tweede verdieping: overloop met veel lichtinval. Slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde. Aparte wasruimte met wasmachine en droger. Werkkamer en werkplaats aanwezig. Alle kamers hebben veel lichtinval.

Voorwaarden:
- Geschikt voor maximaal 5 personen, geen studenten en groepsverhuur
- 1 maand borg vooraf
- Huur vooraf te voldoen
- Geen uitleg over het selectieproces
- Minimaal 12 maanden contract, verlenging bespreekbaar
- Geen huisdieren
- Niet roken binnenshuis
- Financiële stabiliteit tonen gedurende gehele huurperiode

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met informatie over jouw situatie. De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een bezichtiging. Na goedkeuring van de eigenaar wordt een huurcontract opgesteld.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

248m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Nieuwe Plantage
  • 2611XM
  • Delft

Vergelijkbaar aanbod