Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Vuurland (2548WH)

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

134m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig, goed onderhouden en comfortabel ingericht gezinshuis met energielabel A in de kindvriendelijke wijk Wateringse Veld. Gelegen in een groene omgeving, met de achtertuin aan het water en een eigen parkeerplaats. Op loopafstand van winkelgebieden "Hoge Veld" en "Lage Veld" en diverse sport- en recreatiefaciliteiten. Goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer en de snelwegen A4, A12 en A13.

Indeling:
Via de voortuin met eigen parkeerplaats bereik je de voordeur. Een tweede deur aan de buitenkant geeft toegang tot een berging met doorgang naar binnen. Hal met apart toilet en trap naar boven. Grote moderne schuifdeur naar de achtertuin. Moderne open keuken met alle benodigde apparatuur en gezellige bar. In de achtertuin is ruimte voor een zitgedeelte en uitzicht op passerende bootjes. Ook is er een schuur voor tuingereedschap.

Op de volgende verdieping twee grote en een kleine slaapkamer, en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Via de trap kom je bij nog een slaapkamer/studiekamer. Vanuit daar toegang tot het dakterras van ongeveer 36m2, waar je van de namiddagzon kunt genieten.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 15 juni
- Energielabel A
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Huurprijs is exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, tv en internet
- 2 maanden borg
- Gemeubileerd
- Achtertuin met uitzicht op water.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Vuurland
  • 2548WH
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod