Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Statenlaan (2582GA)

Per direct beschikbaar

€ 5.000 p/m

288m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim en charmant huis met originele details, 7 slaapkamers en een tuin, gelegen in het populaire Statenkwartier in Den Haag. De levendige buurt met veel karakteristieke gebouwen en groen is ideaal voor gezinnen. Nabij de bekende Frederik Hendriklaan met diverse winkels, restaurants en terrasjes. Binnen 10 minuten met de auto of fiets bereik je het strand van Scheveningen en de duinen. Veel openbaar vervoer stopt in de buurt, waardoor je binnen 15 minuten in het centrum van Den Haag of bij het Centraal Station bent.

Begane grond: entree, hal met trap naar de volgende verdieping en apart toilet. Volledig uitgeruste keuken met toegang tot de achtertuin. Ruime woonkamer met originele schuifdeuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping: hal, apart toilet, badkamer met inloopdouche, ligbad en twee wastafels. Twee grote slaapkamers en twee kleinere slaapkamers.

Tweede verdieping: hal, badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine/droger. Apart toilet. Twee grote slaapkamers en één kleinere slaapkamer met toegang tot het dakterras.

Beschikbaar vanaf 1 augustus voor minimaal 12 maanden. Exclusief kosten voor nutsvoorzieningen, TV en internet. Borg van 1 maand vereist. Ongemeubileerd. Geen huisdieren toegestaan. Niet geschikt voor delers.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 5.000 per maand

Oppervlakte

288m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Statenlaan
  • 2582GA
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod