Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag

Antonie Duyckstraat (2582TE)

Per direct beschikbaar

€ 4.750 p/m

226m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig, goed onderhouden herenhuis te huur in het populaire Statenkwartier! Vlakbij "de Fred" met een ruime keuze aan winkels en restaurants. Dicht bij de haven van Scheveningen met gezellige restaurants, het strand en de boulevard. Veel goede scholen in de omgeving. Vier grote slaapkamers, twee extra kamers en twee badkamers. Wellness tuin met sauna en douche, en een dakterras.

Indeling:
Entree, hal met toilet en toegang tot de kelder. Lichte en ruime woonkamer en suite met ingebouwde kasten en toegang tot zonnige achtertuin met douche en sauna. Aparte keuken met toegang tot de achtertuin.

Trap naar de eerste verdieping. Kleine kamer, slaapkamer aan de voorkant met ingebouwde kasten en mooi uitzicht op straat. Grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot badkamer met bad, douche en dubbele wastafel.

Trap naar de tweede verdieping met twee ruime slaapkamers, toegang tot dakterras vanuit een van de slaapkamers. Kleine slaapkamer, ideaal als studeerkamer of kinderkamer, en tweede badkamer met douche, wastafel, wasmachine en droger.

Extra informatie:
- Per direct beschikbaar
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Huurprijs exclusief G/W/E, TV en internet
- Centrale verwarming
- 2 badkamers
- Mooie houten vloeren
- Dubbel glas throughout de woning

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.750 per maand

Oppervlakte

226m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Antonie Duyckstraat
  • 2582TE
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod