Foto huurwoning te huur in Den Haag - Prins Mauritslaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Prins Mauritslaan

Per direct beschikbaar

€ 4.950 p/m

368m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Zeer ruime (368 m2) monumentale klassieke eengezinswoning met prachtige parketvloeren, hoge plafonds en vele authentieke details. Gelegen in de mooie wijk Statenkwartier, dicht bij de Franse en Duitse scholen. Gunstige ligging ten opzichte van internationale organisaties zoals Europol en OPCW, diverse winkels, restaurants, openbaar vervoer, het strand en het stadscentrum van Den Haag.

Indeling:
Zeer ruime hal met authentieke glazen details op alle deuren en een indrukwekkende trap naar de andere verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de grote en lichte woon- en eetkamer, met ensuite deuren en inbouwkasten. De woonkamer biedt toegang tot de halfopen woonkeuken, met veel kastruimte en alle benodigde inbouwapparatuur, een aparte bijkeuken en een zijkamer. Ook is er toegang tot de ruime kelder.

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers met prachtige parketvloeren. Luxe badkamer ensuite met ligbad, aparte douche, twee wastafels en een toilet. Aparte wasruimte en een derde slaapkamer.

Tweede verdieping:
Twee ruime slaapkamers met toegang tot balkons. Badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Derde, iets kleinere slaapkamer.

Derde verdieping:
Een kleine kitchenette met toilet, een ruime zevende slaapkamer en een grote zolder. Beschikbaar vanaf 1 september, voor minimaal 12 maanden, gestoffeerd, exclusief nutsvoorzieningen en internet, 1 maand borg. Tuin, kelder, zolder, balkons, niet beschikbaar voor delen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.950 per maand

Oppervlakte

368m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Prins Mauritslaan
  • 2582LN
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod