Foto huurwoning te huur in Den Haag - Mechelsestraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Mechelsestraat

Per direct beschikbaar

€ 4.650 p/m

225m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze volledig gerenoveerde en uitgebreide woonkamer is gelegen in een van de mooiste straten van het Belgisch Park district. Het ruime herenhuis heeft 7 kamers en een oppervlakte van ongeveer 224 m2 met nog eens 19 m2 kelderruimte. De woning beschikt over een voortuin van 50 m2 op het zuidwesten, een grote berging en een zonnige achtertuin van 78m2 op het noordoosten.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met eikenhouten vloer en moderne open keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. Verder is er een hal met originele granitovloer, een toilet en een ruime wijnkelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer met bubbelbad en dubbele wastafel. Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch in het centrum van de stad en slechts 5 minuten fietsen van het strand.

Beschikbaar vanaf 1 september 2024 voor €4.500,00 exclusief. Geen studenten of delers toegestaan. Goede verbindingen met snelwegen en openbaar vervoer. Gunstig gelegen nabij internationale organisaties en scholen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.650 per maand

Oppervlakte

225m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Mechelsestraat
  • 2587XZ
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod