Foto huurwoning te huur in Den Haag - Antonie Duyckstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Antonie Duyckstraat

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

230m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Goed onderhouden klassiek herenhuis van drie verdiepingen met voortuin en achtertuin gelegen in het populaire Statenkwartier. Dichtbij de Frederik Hendriklaan met diverse winkels, boetiekjes en restaurants. Scholen zoals de Franse school, Duitse school en Europese school zijn gemakkelijk te bereiken. De haven en het strand van Scheveningen liggen op loop- en fietsafstand. Openbaar vervoer is dichtbij en het centrum van Den Haag is binnen 15 minuten te bereiken.

Indeling:
Entree via de zonnige voortuin op het zuidwesten. Gang, hal met granieten vloer, berging onder de trap en apart toilet. Een kelder biedt veel bergruimte. Sfeervolle woon- / eetkamer met serre. Authentieke details zoals een open haard, plafondbetimmering en houten parketvloer. Uitbreiding van de woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin. Half open moderne keuken met inbouwapparatuur en composiet werkblad. Achtertuin op het noordoosten met houten schuur.

Eerste verdieping:
Overloop met apart toilet en toegang tot alle kamers. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, waarvan één toegang geeft tot het balkon. Derde slaapkamer aan de achterzijde, ideaal als kantoorruimte. Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met apart toilet. Twee slaapkamers aan de voorzijde, één met toegang tot het terras, en een slaapkamer aan de achterzijde. Tweede moderne badkamer en aparte wasruimte.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar vanaf 15 augustus
- Gestoffeerd
- Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet
- Veel bergruimte
- 1 maand borg
- Ideaal voor gezinnen
- Maximaal 48 maanden beschikbaar
- Niet geschikt voor delen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

230m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Antonie Duyckstraat
  • 2582TH
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod