Foto huurwoning te huur in Den Haag - Voormeerstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Voormeerstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.995 p/m

129m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Een prachtig familiehuis met vier slaapkamers en een ruime voortuin en achtertuin op een goede locatie in Den Haag. Het huis is gelegen in een kindvriendelijke buurt en dicht bij het winkelgebied Leidschenveen, waar je alles kunt vinden voor je dagelijkse boodschappen. De British School (SSL) ligt op slechts een paar minuten lopen. Het treinstation Ypenburg is gemakkelijk te bereiken en de snelwegen A4 en A12 zijn snel te bereiken.

Indeling:
Ruime voortuin, entree naar het huis. Gang met ingebouwde kasten voor schoenen en apart toilet met wastafel. Moderne L-vormige woonkeuken met bar die volledig is uitgerust. Diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, stoomoven, magnetron/oven en 2 koelkasten en vriezer zijn aanwezig. Vanuit de woonruimte heeft u toegang tot de tuin op het zuidwesten. De tuin is bereikbaar vanaf de achterkant en er is een schuur voor voldoende opbergruimte.

Trap naar de eerste verdieping. De hoofdslaapkamer met inbouwkast bevindt zich aan de tuinzijde, een tweede slaapkamer van goed formaat bevindt zich aan de voorkant van het huis. Moderne en recent gerenoveerde badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet is aanwezig.
Trap naar de tweede verdieping waar nog twee slaapkamers zijn gelegen. Overloop met aparte wasruimte waar de wasmachine en droger zijn geïnstalleerd.

Dit mooie familiehuis is uitstekend gelegen en zeker een bezoek waard!

Opmerkingen:
- Beschikbaar per direct
- Gestoffeerd
- Energielabel A
- Alarmsysteem (in overleg)
- Voor- en achtertuin
- Schuur in de tuin
- 4 slaapkamers
- Roken is niet toegestaan
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Een paar minuten lopen naar de British School
- De snelwegen A4 en A12 zijn gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.995 per maand

Oppervlakte

129m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Voormeerstraat
  • 2493WH
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod