Foto huurwoning te huur in Den Haag - Stiemensvaart
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Den Haag - Stiemensvaart

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

134m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gemeubileerd gezinshuis met vier slaapkamers gelegen op een kindvriendelijke en autovrije locatie in Ypenburg. De woning heeft een voortuin en een zonnige achtertuin met een schuur en achterom. De internationale buurt is handig voor expats. Op minder dan 5 minuten afstand vind je het winkelcentrum van Ypenburg, waar een breed scala aan winkels te vinden is. Dichtbij verschillende scholen, ook de internationale scholen van Delft en Den Haag zijn gemakkelijk te bereiken. Uitvalswegen naar A4, A13 en A12 zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling: Entree via de voortuin, gang met ingebouwde garderobe. Eetgedeelte dat leidt naar de keuken. De moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast/vriezer en vaatwasser. Ruime woonkamer met toegang tot de tuin. De zonnige tuin ligt op het zuidwesten en heeft een schuur voor extra bergruimte en fietsenstalling, bereikbaar vanaf de achterkant. Apart toilet met fontein in de gang.

Trap naar de eerste verdieping, overloop die toegang biedt tot alle kamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, waarvan één momenteel in gebruik is als kantoor. De hoofdslaapkamer aan de voorkant is voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast. De nette badkamer heeft een ligbad, aparte douche, wastafel met grote spiegel en toilet. Trap naar de tweede verdieping. Overloop met wastafel en kast met wasmachine en droger. Grote kamer met dakraam en tweepersoonsbed met bureau.

De woning is zeer milieuvriendelijk; volledig geïsoleerd met dubbele beglazing, slimme thermostaat, stadsverwarming en geen gasaansluiting.

Opmerkingen:
- Beschikbaar per 1 november
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden en maximaal 36 maanden
- Gemeubileerd
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen, tv en internet
- 2 maanden borg
- Buurt bekroond met diverse architectuurprijzen
- Vier slaapkamers
- Tuin met schuur op het zuidwesten.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

134m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Stiemensvaart
  • 2497ZD
  • Den Haag

Vergelijkbaar aanbod