Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Deventer

Gebroeders Cohenstraat (7415NG)

Per direct beschikbaar

€ 1.925 p/m

120m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze unieke woning, met het uiterlijk van een dorpsschool in een oude graanschuur, heeft een gevel die deels uit metselwerk en deels uit geïsoleerde houtskeletbouwelementen bestaat. De entree aan de zijkant leidt naar de hal met toilet, terwijl de ruime en lichte woonkamer op de tuin is gericht en de keuken luxe inbouwapparatuur heeft.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer, terwijl de zolder een open ruimte is met ruimte voor een wasmachine en droger. De tuin strekt zich uit naar de zijkant van het huis en biedt voldoende ruimte. Parkeren kan op eigen terrein en op het parkeerterrein achter de woning.

De woning is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024, en voor zelfstandig ondernemers of mensen met een tijdelijk arbeidscontract wordt een waarborgsom van 2 maanden vereist.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.925 per maand

Oppervlakte

120m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Gebroeders Cohenstraat
  • 7415NG
  • Deventer

Vergelijkbaar aanbod