Foto huurwoning te huur in Deventer - Zaanstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Deventer - Zaanstraat

Per direct beschikbaar

€ 1.295 p/m

101m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze moderne tussenwoning gelegen in de Rivierenwijk aan de Zaanstraat 110 in Deventer is gebouwd in 2016 en beslaat een woonoppervlakte van 103 m2 met energielabel A. De woning telt 3 verdiepingen met 4 kamers, waaronder 3 slaapkamers. De begane grond bestaat uit een entree, toilet, en woonkamer met open keuken, inclusief inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap.

Aan de achterzijde bevindt zich een tuin met houten berging en toegang tot parkeerplaatsen, waarvan ook parkeren op eigen terrein mogelijk is. Huurprijs bedraagt € 1.295,00 per maand exclusief gas, water en elektra, met een waarborgsom van € 2.590,00 (2 maanden). Minimale huurperiode is 24 maanden. Inkomenseis is een (gezamenlijk) bruto maandinkomen van € 4535,- (3,5x de maandhuur). Opgelet: de foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke woning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.295 per maand

Oppervlakte

101m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zaanstraat
  • 7417WP
  • Deventer

Vergelijkbaar aanbod