Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eersel

Bospoort (5521CK)

Per direct beschikbaar

€ 2.485 p/m

178m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te Huur: Ruime en Prachtig Gemeubileerde Luxe Woning in Eersel! Het huis staat op een perceel van meer dan 1400m2.

Gelegen aan de Bospoort in het pittoreske Eersel, vind je deze schitterende vrijstaande woning, volledig gemeubileerd en met een oprit voor twee auto's. Het huis ligt in de kindvriendelijke wijk Eersel-kom en Lindeakkers, een rustige omgeving omgeven door natuur. Grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het groen.

De woning is goed bereikbaar en op loopafstand van het centrum van Eersel, dat verschillende supermarkten, winkels en eetgelegenheden biedt. De dichtstbijzijnde snelweg ligt op slechts 2 minuten rijden, waardoor het ideaal gelegen is. Er is uitstekende verbinding met Veldhoven (ASML) en Eindhoven (inclusief de High Tech Campus).

Het perceel is 1435 m² groot en de woonoppervlakte is 180 m². Het energielabel is momenteel C maar wordt na alle verbeteringen minimaal label A. Het huis beschikt over 21 zonnepanelen (ongeveer 6008 kWh), HR+++ glasisolatie, vloerverwarming op de begane grond, badkamervloerverwarming, elektrische kachels in alle slaapkamers, en airconditioning in de hoofdslaapkamer, kinderkamer en kantoor. Daarnaast is het huis voorzien van een beveiligingssysteem en glasvezel internet.

Op de begane grond vind je een ruime entree met kapstok en toilet. Grote frosted ramen en een open trap zorgen voor een ruim gevoel. De keuken, gescheiden door een glazen deur, heeft een volledig gerenoveerde open haard met marmeren blad dat de grote eethoek scheidt van de keuken. De keuken heeft mat grijze kasten en een zwart granieten aanrechtblad, met nieuwe luxe inbouwapparatuur en een kookeiland. Er is een schuifdeur naar buiten vanuit de keuken. De serre is bereikbaar vanuit de keuken en heeft twee schuifdeuren naar buiten, ingericht met speeltoestellen en een hoekbank. De woonkamer kan worden afgesloten met stalen schuifdeuren en heeft gezellige kleuren, een 4 meter lange suède okergele bank en een smart-tv. Ook heeft het toegang tot een bijkeuken met voldoende opbergruimte, een aparte gootsteen en een wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping is er een open ruimte hal met hoogwaardige laminaatvloer. De hoofdslaapkamer heeft een luxueuze uitstraling met een bed voor een kastenwand die kledingkasten verbergt, met verlichting en een tv. De tweede slaapkamer is licht met ruimte voor een tweepersoonsbed en wordt momenteel gebruikt als sportschool met open opbergkast. De derde slaapkamer is ingericht als kinderkamer met een eenpersoonsbed en voldoende opbergruimte. De badkamer is stijlvol betegeld in een marmerlook met licht oudroze tegels in de douche met regendouche, dubbele wastafel en wandtoilet. De kantoorruimte heeft veel natuurlijk licht, een bureau en toegang tot extra opbergruimte.

De ruime tuin heeft diverse zitgedeeltes, een trampoline, schommels en een glijbaan. Een overkapping biedt een terras grenzend aan de keuken. Daarnaast wordt er een opbergschuur aan de tuin toegevoegd met voldoende opbergmogelijkheden.

Algemene Informatie:
Beschikbaar vanaf: 15 augustus 2024 (1 augustus bespreekbaar).
Huurprijs: €2.485 per maand.
Voorschot gas, water en elektriciteit: €450 per maand.
TV & Internet: €65 per maand.
Borg: €5.000.

Huisdieren zijn toegestaan op afspraak en roken is niet toegestaan.

We hanteren een protocol bij het toewijzen van kandidaten. Voor meer informatie, zie: Op aanvraag.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.485 per maand

Oppervlakte

178m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Bospoort
  • 5521CK
  • Eersel

Vergelijkbaar aanbod