Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eindhoven

Pianostraat (5642RD)

Per direct beschikbaar

€ 2.495 p/m

160m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

PRIJS VERLAAGD!

PRACHTIGE HALFVRIJSTAANDE GEZINSWONING IN BERKELBOSCH, EINDHOVEN

(NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN)

Per direct beschikbaar: deze halfvrijstaande en volledig gestoffeerde gezinswoning met 4 slaapkamers in Berkelbosch, Eindhoven.

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst leidt de hal naar een ruime hal, die toegang biedt tot de woonkamer en een apart toilet. De woonkamer is royaal en voorzien van natuurlijk licht. Aan de achterzijde bevindt zich de eethoek en een open keuken, uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en voldoende opbergruimte in de boven- en onderkasten. Een schuifdeur geeft toegang tot de ruime en onderhoudsvriendelijke tuin, die ook bereikbaar is via een tuindeur aan de voorkant van het huis.

Eerste verdieping: Deze verdieping biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, twee aan de achterzijde en één aan de voorkant van het huis. Ook bevindt zich op de eerste verdieping een complete badkamer met een apart bad, douchecabine, wastafel en toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping biedt een zeer ruime slaapkamer en een technische ruimte. De technische ruimte is voorzien van een wasmachineaansluiting en biedt voldoende opbergruimte.

Overige informatie:

- Woning beschikt over aparte stenen berging
- Energielabel: A
- Supermarkt, park, openbaar vervoer en uitvalswegen direct in de buurt

Details:

- Beschikbaar vanaf 1-06-2024;
- Minimale huurperiode van 12 maanden;
- Borgsom bedraagt € 4.000;
- Niet geschikt voor studenten.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.495 per maand

Oppervlakte

160m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Pianostraat
  • 5642RD
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod