Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eindhoven

De Stoutheuvel (5632MV)

Per direct beschikbaar

€ 2.199 p/m

122m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

TE HUUR (PER DIRECT BESCHIKBAAR)

GERENOVEERDE RIJTJESWONING MET 4 SLAAPKAMERS - GEMEUBILEERD (SEMI GEMEUBILEERD)

DE STOUTHEUVEL - EINDHOVEN HEESTERAKKER

In de populaire en kindvriendelijke wijk Heesterakker in Eindhoven is deze prachtige gerenoveerde, gemeubileerde woning (122m2) met 4 slaapkamers te huur. Ideaal voor een gezin.

Goede locatie, dicht bij A50/A2, ASML/High Tech Campus <20 min, Eindhoven Airport <15 min, Vanderlande <15 min, Eindhoven centrum, WoensXL, TU/E, Fontys <10 min. Op loopafstand van de tweetalige school Stedelijk College en diverse sportfaciliteiten in de buurt. Bushalte op <1 minuut afstand.

OMSCHRIJVING:

ENTREE:

Via een betegelde voortuin (18m2) kom je bij de hoofdingang in de hal met een gerenoveerd gastentoilet, garderobe en bergruimte met nieuwe elektriciteitskast (6 groepen). Vanuit de hal toegang tot de woon-/eetkamer en trap naar de eerste verdieping.

WOON-/EETKAMER EN SEMI-OPEN KEUKEN:

Ruime woon-/eetkamer met semi-open keuken (ca. 50m2) met strakke betegelde vloer. De grote ramen hebben HR++ dubbel glas en duurzame PVC kozijnen. De muren zijn voorzien van wit behang.

1E VERDIEPING:

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer (14m2) en tweede slaapkamer (6m2) bevinden zich aan de achterzijde, de derde slaapkamer (13m2) aan de voorzijde. Nieuwe laminaatvloeren en wit behang in alle slaapkamers.

2E VERDIEPING:

Op zolder bevindt zich een ruime 4e slaapkamer (22m2) met dakkapel. Ook een grote overloop (c.12m2) en aansluitingen voor wasmachine en droger. Voldoende opbergruimte.

TUIN:

Onderhoudsvriendelijke oostelijk gelegen achtertuin (43m2) met terras en vijvertje. Aansluitend een schuur (12m2) voor fietsen met aparte achteringang.

LOCATIE:

In de wijk Heesterakker, nabij snelwegen, bushalte en voorzieningen zoals sportfaciliteiten, natuurgebied, supermarkten en scholen.

HUUR:

· Maandelijkse huur EUR 2.199,--

· Borg van twee maanden huur

OVERIGE INFORMATIE:

· Per direct beschikbaar

· Huurprijs is exclusief gas, water, elektriciteit, internet/TV en gemeentelijke belastingen

· Huis heeft energielabel B

· Nieuwe elektrische kast (6 groepen), digitale thermostaat, LED-verlichting

EEN UNIEKE KANS OM TE WONEN IN DEZE GEWILDE BUURT VAN EINDHOVEN. ERVAAR HET COMFORT VAN DEZE PRACHTIGE WONING.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.199 per maand

Oppervlakte

122m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • De Stoutheuvel
  • 5632MV
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod