Foto huurwoning te huur in Eindhoven - Beeldbuisring
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Eindhoven - Beeldbuisring

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

151m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: ruim en prachtig huis met zes kamers verdeeld over drie verdiepingen aan de Beeldbuisring in Eindhoven, in de populaire buurt Strijp-R. Het huis is gebouwd in 2020 en nog gloednieuw. Met een oppervlakte van 150 m2, een mooie tuin met zonneterras, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming met energielabel A is dit huis van alle gemakken voorzien. De woning is deels gestoffeerd met een neutrale laminaatvloer. Nabijheid van supermarkten, winkels, restaurants, openbaar vervoer, wegen (N2/A2) en internationale school. Strijp-S is op loopafstand.

INDELING:

Hal met toilet, ruime woonkamer met aangrenzende volledig uitgeruste keuken. Toegang tot de tuin met groot terras. Op de tweede verdieping drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, bad, dubbele wastafel en toilet. Op de derde verdieping twee ruime slaapkamers en een berging.

OVERIGE INFORMATIE:

· Huurprijs €2750,- per maand excl. elektriciteit en water.

· Borgsom €5500,-

· Beschikbaar vanaf 1 november 2024 voor minimaal 12 maanden.

Al deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheden of gevolgen. Maten zijn indicatief en niet exact volgens NEN-2580 norm.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

151m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Beeldbuisring
  • 5651HA
  • Eindhoven

Vergelijkbaar aanbod