Foto huurwoning te huur in Geldrop - Dwalin
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Geldrop - Dwalin

Per direct beschikbaar

€ 3.495 p/m

130m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te Huur: Energiezuinige Hoekwoning met Ruim Perceel in Geldrop

Algemeen:

Deze prachtige volledig gemeubileerde / gestoffeerde hoekwoning in Geldrop, gelegen aan Dwalin, is te huur. De woning heeft een royale woonoppervlakte van 135 m² en staat op een ruim perceel van 352 m². Gebouwd in 2005, is deze woning zeer energiezuinig met een energielabel A+ en onlangs voorzien van 18 zonnepanelen.

Begane grond:

Bij binnenkomst is er een ruime hal met toegang tot een moderne toilet met wastafel en de woonkamer. De woonkamer is ruim en biedt veel natuurlijk licht en een comfortabele zithoek. De halfopen keuken is voorzien van alle mogelijke keukenapparatuur en keukengerei. Aangrenzend aan de keuken is een praktische berging onder de trap en een grote eethoek.

De woning beschikt over een tuin rondom, die veel privacy biedt. De tuin is perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning en omvat een aparte houten schuur en een achteringang.

Eerste verdieping:

Via de trap bereikt men de eerste verdieping, waar de overloop is uitgerust met een airconditioning unit die zowel de slaapkamers als de benedenverdieping kan koelen. Op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met luiken voor extra comfort en privacy, en een aparte kleedkamer met op maat gemaakte kasten. De moderne badkamer is uitgerust met een aparte douchecabine, een ligbad, een toilet en een wastafel met spiegel.

Omgeving:

In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder scholen, speeltuinen en winkels. De buurt is ideaal voor gezinnen en biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Bovendien zijn de snelwegen naar Eindhoven en Helmond gemakkelijk bereikbaar, waardoor er uitstekende verbindingen met de omliggende steden zijn.

Details:

- Huurprijs: €3.495 per maand
- Inclusief: Meubilair
- Exclusief: Gas, water, elektriciteit, TV/internet
- Beschikbaar vanaf: 01-08-2024
- Minimale huurperiode is 12 maanden
- Borg: €6.990

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.495 per maand

Oppervlakte

130m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Dwalin
  • 5661BB
  • Geldrop

Vergelijkbaar aanbod