Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Haarlem

Anna van Burenlaan (2012SM)

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

197m²

7 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze ruime, gestoffeerde gezinswoning combineert de kenmerken van de jaren 30 architectuur met modern comfort en beschikt over een zonnige tuin. Met 6 slaapkamers en 2 badkamers is de indeling ideaal voor een groter gezin. De woning is gunstig gelegen nabij het centrum van Haarlem en Heemstede, met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Indeling
Bij binnenkomst biedt de hal een garderobe en toegang tot de kelder en een apart toilet. De woonruimte omvat een eetgedeelte met aangrenzend terras en tuin, een halfopen keuken met moderne apparatuur en een gezellige lounge met open haard. De besloten tuin is ideaal om in te spelen en leidt naar een garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inbouwkasten, een ruime badkamer en twee extra kamers. Op de tweede verdieping zijn twee kinderkamers, een badkamer en een loungehoek. Op de derde verdieping bevindt zich nog een slaapkamer of thuiskantoor met extra opbergruimte.

Bijzonderheden
De woning is te huur voor minimaal twee jaar, met een waarborgsom van twee maanden. Huisdieren zijn niet toegestaan. De woning voldoet aan NEN2580 normen. In de nabije omgeving zijn scholen, winkels en recreatiemogelijkheden te vinden. Gunstige ligging t.o.v. Haarlem centrum, strand, Amsterdam en Schiphol.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

197m²

Aantal kamers

7

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Anna van Burenlaan
  • 2012SM
  • Haarlem

Vergelijkbaar aanbod