Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hazerswoude-Dorp

Roemer (2391NP)

Per direct beschikbaar

€ 4.000 p/m

326m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom bij deze prachtige villa gelegen aan de Roemer 37, in het hart van het pittoreske Hazerswoude-Dorp. Deze woning biedt niet alleen een luxe leefomgeving, maar ligt ook op een uitstekende locatie vlakbij diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Buurt en Voorzieningen:
De villa is gunstig gelegen met makkelijke toegang tot verschillende uitvalswegen en op korte afstand van supermarkten. Ontdek de charme van Hazerswoude-Dorp en geniet van een ontspannen levensstijl met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Net om de hoek, in het schilderachtige stadje Boskoop, wereldwijd bekend als de gemeente van boomkwekerijen, vindt u kleurrijke siertuinen en uitgestrekte kwekerijen.

Indeling:
Bij binnenkomst wordt u begroet door de hal, die toegang biedt tot het gastentoilet, de garage, de woonkamer en de trap naar boven. De woonkamer straalt een luxe, landelijke sfeer uit en is comfortabel ingericht met een gezellig zitgedeelte bij de open haard. De lange eettafel nodigt uit voor uitgebreide diners met vrienden en familie.

Wellnessruimte:
Via de woonkamer heeft u toegang tot de overloop naar de kelder, waar u de luxe wellnessruimte vindt. Ontspan en verwen uzelf in de sauna, stoomdouche, regendouche en voetenbad. De kelder biedt ook een kitchenette, slaapgedeelte en ruime kamer die kan worden omgebouwd tot een fitnessruimte.

Buitengebied:
De tuin is een rustgevend paradijs met een verwarmd zwembad, omgeven door prachtig aangelegde tuinen. Geniet van zomerdagen met heerlijke maaltijden bereid in de ruime buitenkeuken.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers, elk met een eigentijds gevoel. De hoofdslaapkamer beschikt over voldoende opbergruimte en een royale inloopkast. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en ligbad.

Zolder:
De ruime zolder biedt voldoende opbergruimte voor al uw spullen.

Deze prachtige villa is energiezuinig met een A-label, voorzien van 36 zonnepanelen en Green Rock zoutbatterijen.

De woning is beschikbaar voor onmiddellijke bewoning voor een periode van 12 maanden.

Huurprijs: €4000 per maand (inclusief servicekosten, exclusief gas, water en elektriciteit)

Mis deze unieke kans niet om luxueus te wonen in Hazerswoude-Dorp. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.000 per maand

Oppervlakte

326m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Roemer
  • 2391NP
  • Hazerswoude-Dorp

Vergelijkbaar aanbod