Foto huurwoning te huur in Heumen - De Waaij
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Heumen - De Waaij

Per direct beschikbaar

€ 1.750 p/m

139m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Landelijk wonen met uitvalswegen om de hoek. Buiten het dorp Heumen, in het omliggende landschap, ligt deze vrijstaande woning met garage en houten schuur op een ruim perceel van maar liefst 5.766 m². Uitstekende toegang tot de A73 snelweg richting Nijmegen en Venlo. Op slechts 13 minuten fietsen vind je Malden voor je dagelijkse benodigdheden. Radboud Universiteit, nabijgelegen ziekenhuizen, het charmante stadscentrum van Nijmegen met al zijn voorzieningen en de omgeving van NXP Semiconductors zijn binnen 15 minuten te bereiken! Natuurgebieden zoals de Hatertse Vennen, bossen, het Duitse Reichswald en St. Jansberg liggen om de hoek!

De woning is een echt familiehuis met vijf slaapkamers en twee badkamers, waaronder een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is ook ideaal voor expats! De tuin is ruim en gelegen op een perceel van 5.766 m², met een zonnig terras op het zuiden. De garage heeft een aparte bergruimte en luifel. Daarnaast is er een aparte houten schuur. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Belangrijke details: Bouwjaar: 1968. Perceeloppervlakte: 5.766 m². Inhoud: 541 m³. Woonoppervlakte: 139 m². Overige inpandige ruimte: 17 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 25 m². Externe bergruimte: 68 m². Verwarming via CV-ketel. Beschikbaar in overleg.

Selectiecriteria:
Bij het aanbieden van huurwoningen gebruiken we een werkmethode om huisvestingsdiscriminatie te voorkomen. De selectiecriteria zijn op te vragen bij ons kantoor en omvatten onder andere de volgorde van registratie, inkomenseis (minimaal twee keer de maandhuur als bruto maandinkomen, exclusief vakantiegeld), type inkomen en duur van het arbeidscontract, huurgeschiedenis en huishoudsamenstelling.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.750 per maand

Oppervlakte

139m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • De Waaij
  • 6582BW
  • Heumen

Vergelijkbaar aanbod