Foto huurwoning te huur in Hilversum - Julianalaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hilversum - Julianalaan

Per direct beschikbaar

€ 3.450 p/m

172m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime helft van een dubbel woonhuis met 5 slaapkamers en een prachtige tuin, gelegen op een van de mooiste lanen in Hilversum. De goed onderhouden woning bevindt zich op een centrale locatie, dichtbij uitvalswegen, het centrum, (internationale) scholen en het station Hilversum Sportpark. De klassieke uitstraling van het huis maakt het tot een heerlijk gezinswoning.

De ligging is ideaal, op loopafstand van het winkelcentrum Hilvertshof, de markt, de gezellige cafés en restaurants aan de Groest en de populaire winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere opties in de buurt.

De indeling van het huis bestaat uit een hal, een moderne keuken met inbouwapparatuur, een ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren naar het terras, 3 slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping, en op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers en een multifunctionele ruimte.

De woning beschikt over een goed onderhouden voor-, achter- en zijtuin met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over de voorwaarden van deze woning.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.450 per maand

Oppervlakte

172m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Julianalaan
  • 1213AP
  • Hilversum

Vergelijkbaar aanbod