Foto huurwoning te huur in Hilversum - Zwinglilaan
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Hilversum - Zwinglilaan

Per direct beschikbaar

€ 2.950 p/m

146m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Deze aantrekkelijke 3-slaapkamerwoning is gunstig gelegen in een van de meest gewilde gebieden van Hilversum. De woning beschikt over lichte en ruime interieurs en een hoog afwerkingsniveau. Aan de achterzijde biedt de woning directe toegang tot het bosgebied 'Raabos' en ligt op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum "kerkelanden". Sportclubs, scholen, de Loosdrechtse Plassen en uitvalswegen zijn dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. De Internationale School is slechts 9 minuten rijden. De voorkeur gaat uit naar verhuur voor een langere periode.

Begane grond: entree, toilet, lichte en ruime woon-/eetkamer met grote ramen aan de tuinzijde. Moderne (open) keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot de voortuin.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers en luxe badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Zolderverdieping: ruime open kamer met eigen badkamer en prachtig uitzicht op de Raabos.

De achtertuin grenst direct aan een veld, ideaal voor kinderen om te spelen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Deze hoogwaardig afgewerkte woning biedt verrassende extra's en een prettige sfeer. Neem contact op voor de voorwaarden met betrekking tot o.a. inkomenseis, huurperiode en minimumverhuurperiode.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.950 per maand

Oppervlakte

146m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Zwinglilaan
  • 1216MC
  • Hilversum

Vergelijkbaar aanbod