Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Leiden

Magda Janssenspad (2331JP)

Per direct beschikbaar

€ 2.400 p/m

112m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig wonen aan het rustige Magda Janssenspad in een groene en waterrijke omgeving. Deze goed onderhouden eengezinswoning heeft een verrassende, aantrekkelijke indeling en ligt aan een waterweg. De gemeente Leiden biedt bewoners de mogelijkheid om een ligplaatsvergunning aan te vragen voor een plezierboot, direct vanuit huis het water op. Er zijn speelfaciliteiten voor kinderen en diverse scholen in de directe omgeving. Het zwemstrand van het Valkenburgsemeer ligt op 5 minuten fietsen. De woning is gunstig gelegen nabij winkels, sport- en recreatiefaciliteiten, LUMC, Universiteit Leiden, Bio Science Park, station De Vink en de snelwegen A4/N11 en A44/N206. Ook het historische centrum van Leiden is snel te bereiken. Het duurt ongeveer 15 minuten fietsen om het station Leiden Centraal te bereiken.

INDELING
Begane grond
Vanuit de mooi aangelegde voortuin betreed je de hal met meterkast/stadsverwarmingsunit naar de gang met toilet en de trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer heeft grote ramen, waardoor de kamer opvallend licht is met een prachtig uitzicht op de achtertuin. Openslaande deuren geven toegang tot de zonnige achtertuin, die een achteruitgang en een losstaande houten schuur heeft.
De keuken is gesloten en voorzien van inbouwapparatuur, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser.

Eerste verdieping
Via de overloop zijn 3 ruime slaapkamers bereikbaar. De badkamer heeft een bad, aparte douche, toilet, handdoekradiator en een wastafel.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich twee kamers die geschikt zijn als studeer-/kantoorruimte.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.400 per maand

Oppervlakte

112m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Magda Janssenspad
  • 2331JP
  • Leiden

Vergelijkbaar aanbod