Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Leiderdorp

Kloosterhof (2353SK)

Per direct beschikbaar

€ 2.200 p/m

102m²

8 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Welkom thuis in Kloosterhof 6, Leiderdorp

Ontdek het beste van wonen in dit charmante hoekhuis gelegen aan Kloosterhof 6, Leiderdorp. Gelegen in een vriendelijke buurt met een uitstekend gevoel van gemeenschap, biedt deze woning de perfecte mix van rustig wonen en moderne gemakken.

Buurt:
Kloosterhof 6 is gelegen in een buurt waar buren nog steeds naar elkaar omkijken en kinderen veilig kunnen spelen. Met gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer en winkelcentra. Leiderdorp heeft ook internationale basisscholen.
U heeft snel toegang tot de A4 om naar Den Haag of Amsterdam te gaan, en het is slechts een paar minuten rijden naar het treinstation van Leiden.

Indeling:
Bij het betreden van het pand wordt u begroet door een voortuin met een oprit waar u uw auto kunt parkeren. De gang leidt naar het toilet en de knusse woonkamer, compleet met een comfortabele loungebank. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de achtertuin, waar u kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. De betegelde achtertuin is goed onderhouden en biedt een aangename buitenruimte.

De semi-open keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, fornuis, afzuigkap en vaatwasser.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, radiator en wastafel met een wastafelmeubel. Het is smaakvol betegeld met lichte, grote tegels.

Op de zolderverdieping is er nog een ruime slaapkamer, ideaal voor extra privacy of als logeerkamer.

Beschikbaarheid:
Dit volledig gemeubileerde pand is direct beschikbaar voor een maximale huurperiode van 24 maanden. De maandelijkse huur bedraagt €2200, inclusief servicekosten en exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.200 per maand

Oppervlakte

102m²

Aantal kamers

8

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Kloosterhof
  • 2353SK
  • Leiderdorp

Vergelijkbaar aanbod