Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Lelystad

Tjalk 18 (8232LM)

Per direct beschikbaar

€ 1.650 p/m

100m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruim hoekhuis met 3 slaapkamers en een ruime tuin in Lelystad - Tjalk 18

Op zoek naar een prachtig hoekhuis met 3 slaapkamers in Lelystad? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte woning voor jou: Tjalk 18. Deze lichte en ruime woning is volledig gemeubileerd en biedt een comfortabel en stijlvol thuis voor jou en je gezin. Met een woonoppervlakte van 100m2 is er genoeg ruimte voor al jouw leefbehoeften. De praktische indeling bestaat uit drie slaapkamers die privacy en comfort bieden voor het hele gezin. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor elke kamer een aangename en uitnodigende sfeer heeft.

Het huis heeft een ruime tuin van 129m2 waar je kunt genieten van de buitenlucht, kunt ontspannen na een lange dag en quality time kunt doorbrengen met vrienden en familie. De tuin is goed onderhouden en biedt volop ruimte voor verschillende buitenactiviteiten. Het huis is een hoekhuis, wat extra privacy en ruimte biedt. Je hebt geen directe buren aan één kant, wat zorgt voor een rustige en vredige leefomgeving.

Let op: hoewel de foto's van de woning wat ouder zijn, is het dak onlangs vervangen. Dus je kunt met een gerust hart weten dat dit een goed onderhouden woning is met een gloednieuw dak.

De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en een prachtige omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in jouw mogelijke toekomstige thuis! Let op: Deze woning is beschikbaar voor langdurige verhuur en is ongemeubileerd. Verhuurvoorwaarden zijn van toepassing. Let op: Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke woning. Dak is onlangs vervangen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.650 per maand

Oppervlakte

100m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Tjalk 18
  • 8232LM
  • Lelystad

Vergelijkbaar aanbod