Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Lieshout

Molenheide (5737PE)

Per direct beschikbaar

€ 4.500 p/m

230m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Betreed het bijzondere karakter van deze villa in Molenheide, Lieshout. Een huisdiervriendelijke vrijstaande woning die alle aspecten van comfort en luxe omarmt. Met vijf slaapkamers (1 als kleedkamer), een ruime tuin, niet één maar twee badkamers, en een scala aan unieke voorzieningen overtreft deze woning elke verwachting. Verken de privacy, de nog aan te leggen tuin, de wijnkelder/man cave, de hondenren, de airconditioning en de vloerverwarming die van dit pand een uniek meesterwerk maken. Dit is een echt familiehuis - zal het jouw nieuwe toevluchtsoord zijn?

Gelegen in het pittoreske Lieshout, biedt de buurt een weelderige omgeving met de uitstraling van een luxe villa in het bos. Geniet van de rust omgeven door de natuur en ontdek de nabijheid van voorzieningen. Bereikbaarheid via openbaar vervoer (bushaltes) en snelwegen (N270, N279 en N615) voegt extra gemak toe aan deze idyllische locatie.

Begane grond

Via een eigen oprit betreed je de woning, waar een ruime hal met visgraatvloer en witte muren je verwelkomt. De hal leidt naar een garage, kelder, eerste verdieping, toilet en de woonkamer.

In de woonkamer trekt de cinewall meteen de aandacht, waardoor deze ruimte geschikt is voor diverse activiteiten. De talrijke ramen zorgen voor overvloedig daglicht. De woonkamer biedt toegang tot de achtertuin en de open keuken.

De keuken is voorzien van een prachtig kookeiland, witte, greeploze keukenkasten met een donker aanrechtblad. Je hebt ook een professionele kraan, twee ingebouwde ovens, een inductiekookplaat en een ingebouwde koelkast/vriezer combinatie. Hier is ook voldoende ruimte om te eten, en je kunt vanuit de keuken een bijkeuken en achtertuin betreden.

Eerste verdieping

Een trap leidt naar de overloop op de eerste verdieping, waar drie slaapkamers, een inloopkast, wasruimte en twee badkamers zich bevinden.

Beide badkamers zijn robuust afgewerkt en voorzien van dakkapellen. De grootste badkamer heeft een bad en dubbele wastafel, terwijl de andere badkamer een douche en dubbele wastafel heeft.

Alle slaapkamers hebben dakkapellen. Bovendien zijn de kamers ook ideaal voor gebruik als thuiskantoor of kinderspeelkamer. De keuze is aan jou!

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping vind je een vierde slaapkamer met een schuin dak en een ruime dakraam, waardoor deze ruimte een uniek karakter krijgt.

Buitengebied

De achtertuin moet nog worden aangelegd, is royaal van formaat en wordt omringd door volgroeid groen, wat veel privacy biedt.

Vrijstaand huis met vijf slaapkamers Volledig geïsoleerd Airconditioning Alarmsysteem Perfect onderhouden Luxe keuken met kookeiland Twee robuuste badkamers Ruime achtertuin met veel privacy Wijnkelder, hondenren, airconditioning, vloerverwarming Rustige locatie en goede bereikbaarheid

BELANGRIJK: - Beschikbaar per: direct - De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurovereenkomst voor minimaal 12 maanden. - Energiekosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. - Het voorschot energiekosten zal ongeveer 200-300 euro per maand bedragen. - Internet en tv kosten ongeveer 50 euro per maand. - Er zal een vast bedrag van 400 euro bovenop de huurprijs komen voor tuinonderhoud. - Het pand is ook te huur met meubels voor 500 euro meer. - DE TUIN ZAL WORDEN AFGEWERKT.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 4.500 per maand

Oppervlakte

230m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Molenheide
  • 5737PE
  • Lieshout

Vergelijkbaar aanbod