Foto huurwoning te huur in Middenbeemster - Middenweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Middenbeemster - Middenweg

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

317m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Luxe woning aan de Middenweg, Middenbeemster

Op zoek naar een luxe en volledig gemeubileerde woning waar comfort en duurzaamheid hand in hand gaan? Deze prachtige woning aan de Middenweg in Middenbeemster biedt het allemaal. Gelegen aan de rand van het serene en pittoreske Middenbeemster, biedt deze woning een perfecte mix van landelijke rust en moderne voorzieningen.

Bij binnenkomst word je begroet door een mooie, ruime en lichte hal die leidt naar de woonkamer en de grote open keuken, voorzien van alle moderne gemakken. De keuken is een droom voor elke kookliefhebber, compleet met hoogwaardige apparatuur en stijlvol ontwerp. Via de dubbelzijdige open haard kom je in de gezellige zitkamer met uitzicht op de tuin en weilanden. De ruime eethoek biedt plaats aan 10 personen en grenst aan de woonkamer met een tv-hoek. Via de openslaande deuren heb je toegang tot de prachtige op het zuiden gelegen tuin van meer dan 150 m2 met vrij uitzicht.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers. Op de begane grond is er een slaapkamer met eigen badkamer, voorzien van inloopdouche voor optimaal comfort. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en delen een grote, lichte badkamer met bad en inloopdouche. Daarnaast is er een aparte wasruimte, voldoende kastruimte, twee toiletten en een urinoir.

De duurzaamheid van de woning wordt versterkt door de aanwezigheid van zonnepanelen en een privé-laadstation voor je elektrische auto. Daarnaast is de woning voorzien van zonwerend drievoudig glas met insectenhorren, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en energie-efficiëntie. Met drie privéparkeerplaatsen is parkeren nooit een probleem.

De omgeving staat bekend om zijn prachtige landschappen, historische boerderijen en vriendelijke gemeenschap. Steden zoals Amsterdam en Alkmaar zijn gemakkelijk bereikbaar.

KENMERKEN VAN DE WONING:

- Volledig gemeubileerd
- Zonnepanelen
- Warmtepomp en wandverwarming
- Dubbelzijdige open haard
- Vier slaapkamers
- Twee badkamers
- Privélaadstation voor de auto
- Drie privéparkeerplaatsen
- Tuin op het zuiden met vrij uitzicht
- Zonwerend drievoudig glas met insectenhorren
- Inschrijving op het adres mogelijk

Voor een maandelijkse huur van €3500,- exclusief nutsvoorzieningen en internet, kun je deze uitzonderlijke woning voor een minimale periode van 12 maanden bewonen. Geïnteresseerd in deze unieke woonmogelijkheid? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

317m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Middenweg
  • 1462HD
  • Middenbeemster

Vergelijkbaar aanbod