Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nieuwerbrug aan den Rijn

Steenbakker (2415CH)

Per direct beschikbaar

€ 2.350 p/m

208m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en praktische gezinswoning in een nieuwe woonwijk in Nieuwerbrug te huur aangeboden. Deze woning heeft 5 slaapkamers, een ruime woonkamer en een garage. Verschillende winkels zijn te vinden in het dorp, en Woerden en Bodegraven liggen op slechts enkele minuten met de auto. De A12 is ook snel bereikbaar met uitstekende verbindingen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag, onder andere.

Begane grond:
Via de entree is de gang bereikbaar met de trap naar de eerste verdieping, toegang tot de woonkamer, het aparte toilet, de meterkast en de garage. De woonkamer is zeer ruim en biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin door de grote ramen en deuren. De luxe moderne keuken bevindt zich aan de voorkant van het pand en is voorzien van: een koelkast, een magnetron, een oven, een vaatwasser, een inductiekookplaat en een afzuigkap.

1e verdieping:
Via de trap is de overloop bereikbaar die toegang biedt tot twee slaapkamers aan de achterkant van het pand, de luxe badkamer, een apart toilet en een ruime slaapkamer aan de voorkant. De badkamer is voorzien van een bad, een douche, een dubbele wastafel met meubel en een designradiator.

2e verdieping:
De overloop op de tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier zijn nog twee (slaap)kamers gelegen. Ook is er een kast met wasmachine- en drogeraansluitingen. Op deze verdieping is airconditioning aanwezig. Op het dak bevinden zich ook zonnepanelen, wat betekent dat energiekosten lager zijn dan gemiddeld.

De op het westen gelegen achtertuin is bereikbaar vanaf de voorkant via een poort.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.350 per maand

Oppervlakte

208m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Steenbakker
  • 2415CH
  • Nieuwerbrug aan den Rijn

Vergelijkbaar aanbod