Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Nigtevecht

Kanaaldijk Oost (1393PA)

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

136m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Bent u op zoek naar een ruime, instapklare woning met een prachtig uitzicht en moderne voorzieningen in een kindvriendelijk dorp? Zoek niet verder! Deze volledig gerenoveerde jaren 50 woning aan de Kanaaldijk in het pittoreske Nigtevecht is de perfecte plek voor uw gezin. De woning beschikt over een mooi, groot terras direct aan het water, ideaal voor zomerse barbecues en ontspannen middagen. Het centrum van Nigtevecht, supermarkten, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand, evenals volop natuur en watersportmogelijkheden.

Het treinstation Weesp ligt op slechts 5 km afstand, met perfecte verbindingen in het hele land. De autoverbinding is uitstekend: Amsterdam en 't Gooi zijn binnen 20 minuten te bereiken en Utrecht binnen 25 minuten. Gratis parkeren is mogelijk voor en achter het huis.

Deze woning heeft 4 slaapkamers, waarvan er 3 geschikt zijn als hoofdslaapkamer, kinderkamer of logeerkamer. De vierde slaapkamer is momenteel ingericht als kapsalon maar wordt leeg opgeleverd en kan naar wens worden aangepast. De keuken is recent gerenoveerd en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken is een apart kantoorruimte, ideaal voor thuiswerkers. De badkamer heeft een bubbelbad en inloopdouche. Er zijn two separate toiletten op de begane grond en een extra toilet op de eerste verdieping.

De woning is voorzien van zonnepanelen, wat gunstig is voor de energiekosten en bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Bijzonder aan deze woning is het ruime terras aan de dijk, waar u kunt genieten van rust en uitzicht.

Details:
- Ruim terras
- Zwemmogelijkheden in de Vecht
- Huisdieren toegestaan
- Ideaal voor gezinnen of twee werkende delers
- Romantische zeepstenen kachel in de woonkamer
- Uitgerust met zonnepanelen
- Voldoende parkeergelegenheid achter het huis

Deze gemeubileerde woning is beschikbaar vanaf 23 augustus 2024, voor 12 maanden en kost €3500 per maand exclusief nutsvoorzieningen (G/W/E).

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

136m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Kanaaldijk Oost
  • 1393PA
  • Nigtevecht

Vergelijkbaar aanbod