Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Oosterhout (NB)

Galjoen (4902CJ)

Per direct beschikbaar

€ 1.850 p/m

106m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Mooi onderhouden en gemeubileerd rijtjeshuis met 3 ruime slaapkamers en prachtig aangelegde achtertuin met luifel en buitenkeuken in een rustige omgeving in Oosterhout. Het huis is beschikbaar voor 1 jaar en heeft een pelletkachel, airconditioning en zonnepanelen, waardoor de energiekosten laag blijven.

BEGANE GROND
Entree, hal met meterkast, garderobe en toilet. Toegang tot de woonkamer met houten vloer, pelletkachel en schuifdeuren naar de achtertuin. Open keuken met alle apparatuur. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een trap.

EERSTE VERDIEPING
2 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde, heeft airconditioning en een op maat gemaakte kastenwand. Badkamer met bad, inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Vaste trap naar de tweede verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Zolder met wasapparatuuraansluitingen en toegang tot slaapkamer III.

Prachtig aangelegde achtertuin met luifel, buitenkeuken, berging en achterom.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.850 per maand

Oppervlakte

106m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Galjoen
  • 4902CJ
  • Oosterhout (NB)

Vergelijkbaar aanbod