Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Ouderkerk aan de Amstel

Burghzatenplein (1191AP)

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

140m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en halfvrijstaande gezinswoning in Ouderkerk aan de Amstel, gelegen aan een rustig groen veld met weids uitzicht. Zonnige tuin rondom het huis met schuur/garage en parkeerplaats op eigen terrein. Beschikbaar vanaf 1 juli.

De woning heeft 3 slaapkamers en een ruime studeer-/logeerkamer, is gemeubileerd en heeft een oppervlakte van ongeveer 140 m2.

Ouderkerk aan de Amstel is een gezellig dorp, bekend om zijn prachtige ligging aan de Amstel en de aanwezigheid van goede restaurants met terrassen aan de Amstel; Paardenburg, Ron's Gastrobar, Heisa, Loetje etc. Slechts 20 minuten rijden van Amsterdam of Schiphol. Ook goede busverbindingen naar Schiphol en Amsterdam Zuidoost.

Indeling:
Begane grond; entree met trap naar boven, apart toilet, deur naar woonkamer, ruime woonkamer met open keuken - voorzien van apparatuur - toegang tot de tuin via twee dubbele deuren of de keukendeur, gezellige eet- en zithoek, trap naar kelder met ruime kamer die kan dienen als studeerkamer of logeerkamer;
Eerste verdieping; hal met toegang tot 2 ruime slaapkamers, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, aparte ruimte met wasmachine/droger, trap naar zolder;
Zolder; ruime 3e slaapkamer.

De woning ligt op loopafstand van de dorpsstraat met supermarkt, slagers, drogisterij en delicatessenwinkel.

Details:
- Huurprijs: €3250,- p.m. excl. gas, elektriciteit, water, kabel & internet
- Beschikbaar vanaf 1 juli 2024
- Gemeubileerd
- Oppervlakte ca. 140 m2 (niet gemeten volgens NEN2580)
- 3 Slaapkamers + Studeerkamer
- Grote tuin rondom het huis
- Schuur/garage
- Rustige locatie in het groen
- Mooi dorp aan de Amstel

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Er wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn indicatief, tenzij anders aangegeven.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

140m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Burghzatenplein
  • 1191AP
  • Ouderkerk aan de Amstel

Vergelijkbaar aanbod