Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Rotterdam

Molenlaan (3055EP)

Per direct beschikbaar

€ 3.500 p/m

200m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Te huur: Dit gestoffeerde huis met voor- en achtertuin is gelegen in een van de meest bekende straten van Hillegersberg, vlakbij diverse winkels, de Internationale school en tramlijn 4 richting het centrum van Rotterdam. De woning is volledig gerenoveerd, beschikt over 2 badkamers en een grote tuin.

De omgeving biedt een grote diversiteit aan winkels, luxe- en speciaalzaken, evenals sportclubs zoals hockey, voetbal, tennis, rugby en een manege in de buurt. Het huis heeft een gunstige ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en de snelwegen. Rotterdam The Hague Airport is binnen 10 minuten bereikbaar.

Begane grond: Entree, hal, woon-/eetkamer met vaste kasten, halfopen keuken, toegang tot de achtertuin op het zuidwesten met berging.
Eerste verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en een studeerkamer, badkamer met bad, douche en vloerverwarming.
Tweede verdieping: Overloop met wasruimte, 2 slaapkamers en 2e badkamer.

Voorwaarden: Minimale huurperiode van 1 jaar, aanvang per 1 augustus 2024, huurprijsaanpassing jaarlijks, nutsvoorzieningen voor rekening huurder, waarborgsom in overleg, direct beschikbaar. Kolpa Rental Services is niet aansprakelijk voor eventuele onvolkomenheden. NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.500 per maand

Oppervlakte

200m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Molenlaan
  • 3055EP
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod