Foto huurwoning te huur in Rotterdam - Brede Hilledijk
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Rotterdam - Brede Hilledijk

Per direct beschikbaar

€ 2.750 p/m

155m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Luxe en stijlvol wonen aan de Brede Hilledijk in Rotterdam - Tijdelijk beschikbaar!

Op zoek naar een stijlvolle, tijdelijke woning in hartje Rotterdam? Dit prachtige, volledig gemeubileerde nieuwbouwhuis aan de Brede Hilledijk in de levendige wijk Katendrecht biedt de perfecte oplossing. De woning is beschikbaar van oktober 2024 tot maart 2025 (flexibele data).

Brede Hilledijk ligt in het populaire Katendrecht, een bruisend gebied met tal van nieuwe ontwikkelingen en een prachtige ligging aan het water. Katendrecht staat bekend om zijn trendy sfeer, gezellige restaurants en culturele hotspots. Door de bushalte voor de deur en het nabijgelegen metrostation Rijnhaven bent u binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. De uitstekende verbinding met de snelwegen naar de ring van Rotterdam maakt deze locatie nog aantrekkelijker.

Deze energiezuinige woning, met een A++ energielabel, werd in 2023 voltooid en biedt een luxe leefomgeving met lage energiekosten. Bij binnenkomst op de begane grond stapt u direct de stijlvolle keuken binnen met een modern kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de eerste tuin, die directe toegang biedt tot de parkeergarage. Daarnaast beschikt deze verdieping over een ruime studeerkamer, die ook kan worden gebruikt als derde slaapkamer.

De tweede verdieping biedt een knusse woonkamer, ideaal voor ontspannen avonden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruime tweede tuin, ingericht met een comfortabele loungeset voor heerlijke avonden buiten.

De derde verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, volledig gemeubileerd en ontworpen voor maximaal comfort. De luxe badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, dubbele wastafel en een inloopdouche, waardoor een oase van rust en ontspanning ontstaat.

Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een tijdelijk verblijf in luxe. Met drie slaapkamers, twee tuinen en een eigen parkeerplaats in de garage, is dit een unieke kans om te wonen op een toplocatie in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.750 per maand

Oppervlakte

155m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Brede Hilledijk
  • 3072NK
  • Rotterdam

Voorzieningen in de buurt

  • Rijnhaven

    Treinstation - 44m

  • Boon's Pitstop

    Supermarkt - 24m

  • Fenix Food Factory

    Restaurant - 28m

  • Café Efellay

    Café - 38m

  • Filmhuis Lantaren Venster

    Bioscoop - 46m

  • Hogeschool Rotterdam Posthumalaan

    Universiteit - 57m

  • Nelson Mandela

    Basisschool - 49m

  • Avicenna College Voor Vwo, Havo, Mavo En Vbo

    Middelbare school - 86m

  • Ikazia Ziekenhuis

    Ziekenhuis - 1,7 km

  • Rotterdam the Hague Airport

    Vliegveld - 6,6 km

  • Drijvend Paviljoen

    Toeristische attractie - 23m

Vergelijkbaar aanbod