Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht

Leo Fallplantsoen (3543HH)

Per direct beschikbaar

€ 2.400 p/m

173m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime woning met 5 slaapkamers te huur in Utrecht (Terwijde)
Deze zeer ruime woning met vijf slaapkamers, een gezellige voortuin en een royaal terras met uitzicht op het Maxima park is beschikbaar voor verhuur.

Begane grond
De lichte en ruime woonkamer heeft hoge ramen, een hoog plafond, prachtige houten vloeren en een terrasdeur naar het terras. Naast de woonkamer bevindt zich een moderne keuken met alle benodigde voorzieningen en opbergruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer met bad, douche en toilet. Ook is er een kast in de hal en een aparte opbergruimte.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft 3 kamers en een kleine pantry/wasruimte met wasmachine en droger. Een van de kamers is zeer ruim en kan dienen als slaapkamer of kantoor. De andere twee kamers zijn ook geschikt als slaapkamer of inloopkast.

Buiten
Er is een gezellige voortuin en een ruim terras op het zuidwesten met uitzicht op het Maxima park.

Locatie
De woning ligt in een kindvriendelijke buurt met uitzicht op het Maxima park. In de omgeving zijn scholen, winkelcentra, een ziekenhuis en sportclubs te vinden. Het Terwijde treinstation en de snelweg A2 zijn dichtbij. Amsterdam is 25 minuten rijden.

Overige details:
- Geen huisdieren
- Niet roken
- Geen woningdelers
- Tijdelijke verhuurvoorkeur
- Geschikt voor alleenstaanden, koppels of gezinnen

Voor geïnteresseerden wordt gevraagd een beschrijving van de situatie/motivatie en inkomen te geven. Verbeteringen zijn aangebracht om het energielabel naar A of B te brengen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.400 per maand

Oppervlakte

173m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Leo Fallplantsoen
  • 3543HH
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod