Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Utrecht

Skagerraklaan (3544RR)

Per direct beschikbaar

€ 2.250 p/m

90m²

3 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Stuur alsjeblieft een e-mail met je naam en telefoonnummer. BEL ALSJEBLIEFT NIET, WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP! Bezichtigingen zijn gepland tussen 24 en 29 juni. Deze charmante gemeubileerde gezinswoning bij het Maximapark heeft een oppervlakte van 90m² en kost €2.250 per maand exclusief nutsvoorzieningen. Het huis heeft een ruime slaapkamer, een groot kantoor/gastenkamer, een luxe grote badkamer, een moderne woonkamer, een hoogwaardige keuken en een zuidgerichte tuin met loungeset. Ook is er een buitenberging van 6m² beschikbaar.

Gelegen aan het water in een rustige binnenplaats, biedt het huis uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Rotterdam en Den Haag via de A2 en A12. Het centrum van Utrecht is gemakkelijk bereikbaar via de "Daphne Schippers" brug of het moderne Leidsche-Rijn centrum. Liever het openbaar vervoer? Een busverbinding naar het centrum van Utrecht is om de hoek. Andere voorzieningen zoals een winkelcentrum, supermarkt, huisarts en tandarts liggen op loopafstand.

**Kenmerken van de woning**

Gebouwd in 1999, de woning heeft een ruime voortuin met een schuur en komt uit op een gezellige binnenplaats. Het bestaat uit twee ruime verdiepingen, als volgt ingericht:

**Begane grond**
Via de entree leidt een gang langs het toilet naar de woonkamer. De ruime eet-/woonkamer is ingericht met een driezitsbank en een grote houten eettafel met comfortabele stoelen. Deze ruimte geeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping.

De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een Siemens vaatwasser, een combi-oven, magnetron, een oven, een Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap en voldoende opbergruimte.

**Eerste verdieping**
Hier bevindt zich een grote slaapkamer (ca. 16m²) met uitgebreide inbouwkasten. De studeer-/gastenkamer ligt aan de voorkant van het huis en is ongeveer 14m² groot, ingericht met opbergkasten, een slaapbank en een bureau. Tussen deze kamers ligt een ruime, luxe badkamer, compleet met een dubbel bad, toilet, brede wastafel en inloopdouche.

**Belangrijke kenmerken:**
- Beschikbaar vanaf 1 augustus 2024
- Huur van €2.250 per maand exclusief nutsvoorzieningen
- Huurperiode van één jaar, verlenging bespreekbaar
- Borg van twee maanden huur
- Gemeubileerd huis; meubels op de foto's kunnen verschillen van de werkelijke meubels. Het meebrengen van je eigen meubels is bespreekbaar.
- Handige winkelvoorzieningen in de buurt
- Snelle openbaar vervoerverbindingen door de Randstad via openbaar vervoer, A2 en A12
- Gratis parkeren

Deze uitnodigende woning combineert comfort met gemak, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige maar goed verbonden leefruimte.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.250 per maand

Oppervlakte

90m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Skagerraklaan
  • 3544RR
  • Utrecht

Vergelijkbaar aanbod