Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Velsen-Zuid

Ver Loren van Themaatlaan (1981EC)

Per direct beschikbaar

€ 3.200 p/m

190m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtig gerenoveerde, halfvrijstaande villa uit de jaren 1930, volledig gemeubileerd (190m2) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en kantoor. De woning heeft een zeer ruime achtertuin, oprit en grote garage. Aan de voorzijde kijkt het huis uit op het Velserbeek wandelpark. Basisscholen, middelbare scholen, sportfaciliteiten en hoofdwegen naar Haarlem en Amsterdam/Schiphol zijn vlakbij. Slechts 5 minuten fietsen naar het treinstation 'Driehuis' met goede verbindingen naar Amsterdam in slechts 35 minuten.

Indeling:
Begane grond: Entree met hal naar gang met toilet en deuren naar de L-vormige woonkamer met een grote, luxe open keuken aan de achterzijde; inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, 2 ovens, wijnklimaatkast, Qooker. Openslaande deuren naar het op het zuiden gelegen terras en grote tuin met achterom.
Trap naar 1e verdieping: Overloop met deur naar badkamer met douche, bad en dubbele wastafel, apart toilet, hoofdslaapkamer met inloopkast aan de achterzijde, tweede slaapkamer aan de voorzijde.
Trap naar 2e verdieping: Overloop met kantoor en deur naar derde slaapkamer met en suite badkamer met douche, toilet, wastafel, wasmachine en droger.

Diversen:
Woonoppervlakte 190 m2
Recent volledig gerenoveerd, met goede isolatie - Energielabel C.
Woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd.
2 badkamers
Dicht bij treinstation (Driehuis) slechts 35 minuten naar Amsterdam Centraal.
Tegenover bossen en parken, dicht bij scholen en belangrijke wegen.
Huurprijs is exclusief g/w/e, TV, internet en lokale huurdersbelastingen.
Verhuurder behoudt zich het recht van weigering.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.200 per maand

Oppervlakte

190m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Ver Loren van Themaatlaan
  • 1981EC
  • Velsen-Zuid

Vergelijkbaar aanbod