Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Vlissingen

Singel (4381VP)

Per direct beschikbaar

€ 1.300 p/m

118m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige hoekwoning met energielabel A++++ te huur in Vlissingen, gunstig gelegen nabij het centrum en op fietsafstand van het strand. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een lichte woonkamer met open keuken. Verder zijn er zonnepanelen, vloerverwarming, een eigen parkeerplaats en moderne keukenapparatuur aanwezig. De woning is voorzien van alle gemakken en is zeer energiezuinig.

Voorwaarden voor huurders zijn o.a. een inkomenseis van 3,5x de maandhuur voor éénverdieners, waarbij vakantiegeld en toeslagen worden meegerekend. Voor tweeverdieners telt het tweede salaris volledig mee. Daarnaast is er een borg van één maand vereist, bij een jaarcontract is de borg 2 maanden. ZZP'ers moeten een verhoogde borg van 3 maanden aanhouden. Huisdieren zijn toegestaan na goedkeuring van de beheerder. Bezichtigingen zijn alleen op afspraak mogelijk.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.300 per maand

Oppervlakte

118m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Singel
  • 4381VP
  • Vlissingen

Vergelijkbaar aanbod