Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar

Aronskelkweg (2241WC)

Per direct beschikbaar

€ 3.250 p/m

159m²

6 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Ruime en gemoderniseerde gezinswoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten, stenen schuur en achter-ingang, nabij de Amerikaanse school. Deze woning heeft een tuingerichte woonkamer, open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het volledig geïsoleerde huis heeft energielabel B. Gelegen in de populaire Bloemenbuurt, op loopafstand van de Amerikaanse school en fietsafstand van het levendige centrum van Wassenaar. Gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen naar Den Haag, Leiden en Amsterdam.

Begane grond:
entree met garderobe en moderne meterkast, nieuw toilet met wastafel, uitgebreide woon-/eetkamer met bijkeuken en veel lichtinval dankzij grote ramen en schuifdeuren naar de achtertuin met stenen schuur. De ruime achtertuin ligt op het zuidwesten. Moderne keuken met kookeiland, Smeg fornuis en inbouwapparatuur.

1e verdieping:
overloop, hoofdslaapkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, moderne badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Elke kamer heeft kabelaansluitingen voor internet. Nieuwe laminaatvloer geïnstalleerd op de 1e en 2e verdieping.

2e verdieping:
ruime overloop met wasmachine, droger, cv-ketel (Nefit), dakkapel slaapkamer en aparte studeerkamer aan de voorzijde, badkamer met toilet en douche.

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde woning met 4 slaapkamers, studeerkamer en 2 badkamers;
- Gemoderniseerde keuken met kookeiland;
- Zonnige achtertuin (zuidwesten) met stenen schuur en achter-ingang;
- Gelegen in rustige woonwijk;
- Energielabel B;
- Tado verwarmingssysteem;
- CAT 6 bekabeling en Ubiquiti WIFI systeem.

Maak een afspraak om deze ruime woning aan Aronkelkweg 23 te bezichtigen en de sfeer en ruimte te ervaren.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 3.250 per maand

Oppervlakte

159m²

Aantal kamers

6

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Aronskelkweg
  • 2241WC
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod