Foto huurwoning te huur in Wassenaar - Buurtweg
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Wassenaar - Buurtweg

Per direct beschikbaar

€ 7.100 p/m

228m²

9 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Prachtige en recent gerenoveerde vrijstaande villa gelegen op het landgoed "Voorlinden". Rustige, groene omgeving naast het bos en nabij Museum Voorlinden. Dichtbij het strand, duinen, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Begane grond: entree, ruime hal met toilet, bijkeuken, grote woon- en eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en uitzicht op het bos, prachtige houten vloer, volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaat, combimagnetron/oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Slaapkamer met ensuite badkamer met vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Twee andere ruime slaapkamers met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Trap naar de eerste verdieping: overloop, twee grote slaapkamers aan de achterzijde van het huis en een slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Aangelegde tuin met oprit en schuur. De tuin wordt nog aangelegd, vandaar dat dit nog niet zichtbaar is op de foto's. Zeker een bezoek waard!

Beschikbaar vanaf september 2024.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 7.100 per maand

Oppervlakte

228m²

Aantal kamers

9

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Buurtweg
  • 2244AH
  • Wassenaar

Vergelijkbaar aanbod