Foto huurwoning te huur in Zaandam - Lijsterbesstraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Zaandam - Lijsterbesstraat

Per direct beschikbaar

€ 2.000 p/m

91m²

5 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Gemeubileerd huis aan de Lijsterbesstraat 38, Zaandam

Buurt: Dit charmante huis is ideaal gelegen in een rustige en gewilde buurt: De Bomenbuurt, op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Zaandam. Met een bushalte voor de deur is er uitstekende verbinding naar Amsterdam, waardoor dit huis perfect is voor forenzen. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden, waardoor het dagelijks leven hier zeer comfortabel is.

Indeling: Bij het betreden van het huis stapt u de gang binnen, die toegang biedt tot zowel de woonkamer als de trap naar boven. De ruime woonkamer is praktisch verdeeld in twee ruimtes: een gezellig zitgedeelte en een eetgedeelte met een lange eettafel, ideaal voor familiediners of het ontvangen van gasten. Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich de moderne keuken.

De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken is er een apart toilet voor extra gemak.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Deze tuin beschikt over een tafel met stoelen, ideaal voor buiten dineren in de zomer. Daarnaast is er een handige berging die kan worden gebruikt voor fietsenstalling en ook een vriezer bevat.

Op de eerste verdieping vindt u twee kamers, een inloopkast en de badkamer. Een van de kamers wordt momenteel gebruikt als kantoor, perfect om thuis te werken. Deze kamer kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van een zwevend toilet, inloopdouche en een wastafel met spiegelkast.

Een vaste trap leidt naar de ruime zolder, waar de wasmachine en droger zich bevinden. Deze kamer biedt vele mogelijkheden en kan worden ingericht naar uw wensen, bijvoorbeeld als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Beschikbaarheid en Huurvoorwaarden: Dit gemeubileerde huis is beschikbaar vanaf 1 november voor een maximale huurperiode van 24 maanden. De huur bedraagt €2000 per maand, exclusief gas, water en elektriciteit.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 2.000 per maand

Oppervlakte

91m²

Aantal kamers

5

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Lijsterbesstraat
  • 1505TL
  • Zaandam

Vergelijkbaar aanbod