Foto huurwoning te huur in Zwaag - Red Naomistraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Zwaag - Red Naomistraat

Per direct beschikbaar

€ 1.625 p/m

116m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Schrijf u vóór 1 augustus 2024 in voor een prachtige huurwoning! Vijf gelukkige kandidaten worden via loting geselecteerd voor een bezichtiging op vrijdag 16 augustus 2024.

In de groene Rozenbuurt van Zwaag, worden 26 eengezinswoningen gebouwd, variërend in oppervlakte van 115 tot 125 m2 met 3 slaapkamers. Deze woningen zijn van het type 2 en zijn duurzaam en gasloos, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming.

De indeling bestaat uit een royale woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, en een ruime zolderverdieping. De oplevering van deze woningen wordt verwacht in november 2024. De huurprijzen beginnen vanaf €1.595,- exclusief elektriciteit/water en gemeentelijke gebruikersbelastingen. Een waarborgsom van twee maanden woninghuur is vereist. De inkomenseis is 3,5 x de kale huurprijs, met vereisten voor inkomensbronnen en zelfstandigen.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.625 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Red Naomistraat
  • 1689DT
  • Zwaag

Vergelijkbaar aanbod