Foto huurwoning te huur in Zwaag - Red Naomistraat
Geverifieerde verhuurder

Huurwoning Zwaag - Red Naomistraat

Per direct beschikbaar

€ 1.625 p/m

116m²

4 kamers

Omschrijving

Beperkte informatie beschikbaar

Dit aanbod hebben we vandaag gevonden voor je op het web. Om technische redenen hebben we daardoor maar beperkte informatie en foto's beschikbaar. Wil je meer weten over dit aanbod? Reageer dan nu en je reactie is meteen bij de verhuurder! De verhuurder of makelaar kan je meer informatie geven.

Schrijf u in vóór 1 augustus 2024, 16:00 uur, voor deze prachtige huurwoning! Op vrijdag 16 augustus 2024 worden via loting vijf gelukkige kandidaten gekozen voor een bezichtiging. Aanwezigheid hierbij is vereist om in aanmerking te komen.

Welkom in Rozenbuurt, een groene en duurzame woonwijk in het oude dorpshart van Zwaag. Centraal gelegen nabij voorzieningen en natuur, bieden wij 26 eengezinswoningen te huur aan, met woonoppervlaktes variërend van 116 tot 127 m².

Woning type 2 beschikt over 3 slaapkamers verdeeld over 3 woonlagen met een open keuken en royale woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer, terwijl de zolderverdieping op de tweede etage ruimte biedt voor technische installaties en wasfaciliteiten.

De woningen zijn energiezuinig, gasloos, met vloerverwarming en oprit voor parkeren. Huurprijzen beginnen vanaf €1.595,- per maand, exclusief nutsvoorzieningen. Vereiste inkomenseis is 3,5 x de kale huurprijs van de hoofdkostwinner. Beoordeling vindt plaats op basis van inkomen en arbeidscontract. Oplevering van de eerste woningen uit blok 1 wordt verwacht in november 2024.

Kenmerken huurwoning

Prijs

€ 1.625 per maand

Oppervlakte

116m²

Aantal kamers

4

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar / Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze huurwoning

  • Red Naomistraat
  • 1689DT
  • Zwaag

Vergelijkbaar aanbod