Foto kamer te huur in Amsterdam - Marnixstraat
Geverifieerde verhuurder

Foto kamer te huur in Amsterdam - Marnixstraat

Kamer Amsterdam - Marnixstraat

Per direct beschikbaar

€ 974 p/m

20m²

1 kamer

Omschrijving

HUISGENOOT (NL, V, eind studie/begin werkend) GEZOCHT PER 1 NOV HOSPITEREN: 7 OKT EINDE DAG/AVOND

Per 1 november komt er een kamer vrij in dit knusse stulpje aan de Marnixstraat. Randje Jordaan, op de hoek van de Rozengracht en dus lekker centraal!

Helaas gaat m'n huidige huisgenootje eruit dus ben ik hard op zoek naar iemand die per 1 nov intrek kan nemen. Het gaat om een kamer van +-20m2, waarin een kleine opbergruimte zit waar ook de wasmachine staat. De kamer is in zijn geheel een aparte verdieping. Het huis is niet mega groot, maar wel lekker knus en gezellig én gerenoveerd voor ik hier zelf ben komen wonen.

De huur zal €974 INCL. gas/water/licht/internet bedragen. Graag ook alleen reageren als je weet dit aan huur kwijt te kunnen zijn. Het is best veel geld, maar, dan word je wel elke ochtend wakker met uitzicht op de Westertoren (maakt wellicht iets goed ;))

Verder kom je alleen met mij te wonen (Puck, 25). Ik ben zelf net afgestudeerd en ga binnenkort starten aan een grote mensen-baan. Ben jij iemand of ken jij iemand die geinteresseerd is?

Stuur dan even een dm met wat informatie over jezelf en hopelijk spreken we elkaar binnenkort even in het echt. Mocht je eerst nog wat meer info willen, laat maar weten!

Video

Kenmerken kamer

Prijs

€ 974 per maand

Oppervlakte

20m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

(Particuliere) verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Marnixstraat
  • Amsterdam

Vergelijkbaar aanbod