Foto kamer te huur in Groningen - Vismarkt
Geverifieerde verhuurder

Foto kamer te huur in Groningen - Vismarkt

Kamer Groningen - Vismarkt

Per direct beschikbaar

€ 521,82 p/m

15m²

1 kamer

Omschrijving

HUISGENOOTJE GEZOCHT🏠 (V, 22+, no internationals sorry). Wegens afzegging opnieuw beschikbaar!

Per 1 december (en in overleg eerder) zoeken wij een nieuw huisgenootje!!
Ons leuke huisje ligt midden in het centrum, in een zijstraatje van de Vismarkt.🤩 De Albert Heijn, de winkels en de terrassen zijn om de hoek.

De slaapkamer is 15 m2 met een eigen wasbak. Verder hebben we een grote gemeenschappelijke kamer met een keuken. Ook de douche, het toilet en de wasmachine delen we met z’n 3en. Het huis is gelegen in het souterrain en heeft een binnenplaatsje met een gezellig zitje waar je ook je fiets neer kunt zetten.☀️ De huurprijs is €521,82 inclusief.

Je komt te wonen met Gonda (24, net afgestudeerd) en Malou (21, masterstudent aan de RUG). We zoeken iemand die ook aan het einde van haar studie is/ net is begonnen met werken. We zijn een hecht huis en vinden het leuk om af toe wat met elkaar te doen, samen in de woonkamer te chillen, te koken en in koffietentjes te zitten. Maar we vinden het ook leuk om ons eigen ding te doen. Naast het schoonmaakrooster hebben we geen verplichtingen.

Lijkt het je leuk om bij ons te wonen, stuur Gonda dan een origineel berichtje over jezelf met ook wat leuke foto’s! Dan zien we elkaar misschien op de hospi! ✨

Kenmerken kamer

Prijs

€ 521,82 per maand

Oppervlakte

15m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

(Particuliere) verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Vismarkt
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod