Geverifieerde verhuurder

Kamer Groningen

Briljantstraat

Per direct beschikbaar

€ 320 p/m

10m²

1 kamer

Omschrijving

Huize Spinazie zoekt per direct een nieuwe huisgenoot voor onbepaalde tijd (M)!
-Sorry no internationals-
Ben jij een spontane, nette en zelfstandige jongen tussen de 20 en 24 jaar oud? En zoek je een gezellige kamer in een leuk huis in Groningen? Dan is deze kamer wellicht iets voor jou!
Wij zijn Jet, Diete, André, Anouk en Rosa en per direct zoeken wij een nieuwe huisgenoot! Het huis is op de Briljantstraat, 5 minuten van Zernike en een kwartier van het station. Daarnaast is er een klein winkelcentrum op 3 minuutjes fietsen afstand met een lidl, appie en Kruidvat en heeft de kamer een eigen wasbak! De kamer is ongeveer 10 m2 en zal inclusief ongeveer €320 per maand kosten. We zijn een redelijk actief huis zonder vaste huisavond. Naast het schoonmaakrooster hebben we geen verplichtingen. We eten af en toe samen en we doen graag spelletjes.
We zijn op zoek naar een gezellige en nette huisgenoot die een leuke aanvulling kan zijn op ons huis! Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen stuur mij dan een berichtje met wat informatie over jezelf! De hospi zal op vrijdagavond 5 juli plaatsvinden.
Groetjess huize Spinazie!

Kenmerken kamer

Prijs

€ 320 per maand

Oppervlakte

10m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

(Particuliere) verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Briljantstraat
  • Groningen

Vergelijkbaar aanbod