Geverifieerde verhuurder

Kamer Rotterdam

Onbekend

Per direct beschikbaar

€ 625 p/m

75m²

1 kamer

Omschrijving

Top kamer te huur.
Ben jij die leuke toevoeging in ons huis en wil je dichtbij het centrum heerlijk wonen? Dan is dit je kans. Ons huis met drie grote kamers staat te huur.
Een fijn huis! je bent binnen 13 min in het centrum van Rotterdam. De woning is op loopafstand van winkelcentra met diverse winkels voor dagelijkse boodschappen, restaurants en ov. Het treinstation is ook heel dichtbij. Het betreft een goed onderhouden woning met drie slaapkamers drie balkons, een nette keuken, één badkamer, twee toiletten.
De eerste verdieping is 75 m2 en heeft twee grote slaapkamers (beide 21m2). Op deze verdieping is daarnaast aanwezig: twee balkons, een ruime hal, een badkamer met wastafel en douche een droger, een wasmachine, de moderne keuken (met vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, inbouw gasfornuis en een afzuigkap) en een apart toilet.
Op de verdieping boven is er ook nog een zeer groot terras aanwezig. Daar heb je een ruime kamer met, toilet, wastafel. Verder aanwezig in de woning: wifi, cv-combiketel, een nette vloer, dubbelglas, kunststof kozijnen. Alles is netjes en schoon in dit goed onderhouden fijne huis. We zijn op zoek naar leuke, rustige personen (liefst vrouwen) die sociaal zijn en goed met anderen om kunnen gaan. Er wordt per kamer 625 euro gevraagd. Er wordt een borg van 1,5 maand gevraagd wat je uiteraard terug krijgt na afloop van de huurperiode. Uiteraard gaat alles op basis van een net contract en inschrijving is hier mogelijk. We vragen voor het tekenen van het contract om een copie id en om wat financiële gegevens..
Stuur bij interesse een leuk berichtje met wat informatie. Een eerste selectie wordt gemaakt uit de binnen gekomen berichten.
Leuk als je interesse hebt. Zien we je snel? Meer informatie volgt na het ontvangen van je bericht
Groetjes jasmijn

Kenmerken kamer

Prijs

€ 625 per maand

Oppervlakte

75m²

Aantal kamers

1

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

(Particuliere) verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Locatie van deze kamer

  • Onbekend
  • Rotterdam

Vergelijkbaar aanbod